lauantai 21. toukokuuta 2022

Urheiluhullu

Tänään fillaroin 22km ja otin 7078 askelta. Askeleet tuli pääosin fribeegolffia pelatessa. Rapakuntoiselle melkoiset lukemat, huomenna on paikat pipi. Onnexi myös pää on pipi, ikäänkuin vastapainoxi. Asiat on siis balanssissa. 😁

Tässä neuloottinen pelikaverini, hauska huppari hällä. Hieno keli muuten mutta oli aivan jäätävä tuuli. Näyttää kesältä mutta voiko näin kylmää kuzua edes kevääxi. Siinä ja siinä. Hyi hitto.

4mm (27mm täyskennoisessa) f2 1/1035sec. ISO50

4 kommenttia:

 1. Myöskin minä olen...😉...pyörähullu ja hiittohullu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että hulluutesi on ympärivuotista. Voit liikkua sujuvasti myös talvella. Itsekin pidän pyöräilystä. mutta armeijan jälkeen en ole hiihtänyt kertaakaan.

   Poista
 2. Yes, Winter is still around in Spring, best to dress warmly.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Last time I wore my winter cloths was this week. Yes it was that cold. Spring is - at least - 2 to 4 weeks late this year. No bueno.

   Poista

Voit jättää kommentin myös nimettömänä tai minkä tahansa nimimerkin takaa jos et halua nimeäsi julki. Älä ole mulkku on hyvä ohjenuora. Moderoin kommentit. Vastaan jokaiseen kommenttiin samalla mitalla ja ne ovat enemmän kuin tervetulleet. Rohkeesti vaan. You can comment behind any alias or nameless if you don´t want to use your Google account etc. Don´t be a dick is good advise to follow. I moderate my comments so no troll can spam me while I´m away from here. I´ll answer every comment the same way you commenting on me. If you behave, I´ll behave. If you wanna go crazy I can do that too. If you´re joking I try my best to be humorous as well. Photography I speak near fluent too. Go ahead and try me, I wont hurt you and there´s no pain envolved. I REALLY like your comments, Without an audience I wouldn´t do this. I´m not writting this to myself. Peace out!