torstai 5. toukokuuta 2022

On mamuja

 Ja sitten on mamuja. Tänään bussipyskällä juttelin keski-ikäisen naisen kanssa. Kerroin että olin talven töissä kodinhoidon tukiryhmässä ja että vanhustenhoidosta puuttuu raakasti käsiä. Hän oli samaa mieltä ja totesi; kyllä meillä pitää olla varaa siihen. Hän ymmärtää Ukarainalaiset naiset ja lapset mutta noista karvaranteista hän ei tykkää yhtään. Jep, loppu se keskustelu siihen. Aika sanattomax vetää, pakko olla PerSujen kannattaja. Hekin ovat sitä mieltä että mielumin Ukrainalaisia. Koska he tod.näk. tekevät töitä ja palaavat kotimaahansa tilanteen salliessa. Hyvä mamu vs. paha mamu. Sellasta. Suomi 2022.


40mm f2.8 1/2000sec. ISO100

4 kommenttia:

 1. On kyllä niin syvältä tuollainen ajattelu ja jako hyviin ja pahoihin maahanmuuttajiin :( Sylettävää!

  VastaaPoista
 2. My last job was cleaning houses of elderly veteran people, I really enjoyed it, met alot of nice people.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. I worked in eldery care last winter. Yes, you meet some interesting characters. I also liked working with senior citizens.

   Poista

Voit jättää kommentin myös nimettömänä tai minkä tahansa nimimerkin takaa jos et halua nimeäsi julki. Älä ole mulkku on hyvä ohjenuora. Moderoin kommentit. Vastaan jokaiseen kommenttiin samalla mitalla ja ne ovat enemmän kuin tervetulleet. Rohkeesti vaan. You can comment behind any alias or nameless if you don´t want to use your Google account etc. Don´t be a dick is good advise to follow. I moderate my comments so no troll can spam me while I´m away from here. I´ll answer every comment the same way you commenting on me. If you behave, I´ll behave. If you wanna go crazy I can do that too. If you´re joking I try my best to be humorous as well. Photography I speak near fluent too. Go ahead and try me, I wont hurt you and there´s no pain envolved. I REALLY like your comments, Without an audience I wouldn´t do this. I´m not writting this to myself. Peace out!