keskiviikko 11. toukokuuta 2022

Ihan älytöntä

 Joku aika takaperin työmatkalla näin jotain mitä en o enne livenä nähny. Bussissa oli nuorehko äiti kera tyttärensä, arvioisin iäkseen 5v. Pikkulikalla oli pakkelia naamassa, lilaa luomissa niiku sanotaan. Oli kyllä erikoinen näky kerta kaikkiaan. Hän oliku joku lapsimissi tai Barbie. Venättä ne polotti, liekö yleistäkin tälläinen meininki siellä suunnalla. Yritin olla tuijottamatta mutten meinannu saada silmiäni irti moisesta näystä. Oli se sen verran outo ilmestys.

35mm f2.8 1/60sec. ISO100 (-2f)

Myös tämä on ihan älytöntä. Vaihdoin älypuhelimen älyttömään. En juuri käytä - tai edes osaa käyttää -  älyluuria. Toisin kuin suurin osa jengii en tod. tuijottele älypuhelinta alvariinsa. Nyt on karvalakkimallin Nokia 105 (neljäs versio) ilman mitään herkkuja. Karvan alle 22€ukkoo kustansi tämä, pidän melko edullisena. Tilasin Nordealta tunnuslukuapparaatin niin onnistuu vahva tunnistautuminen tarvittaessa myös jatkossa. Soon vielä edullisempi ku uus luuri eli ilmainen. Näillä mennään toistaisex. Sellasta tänä yönsyönnä, ens krt. taas jotain ihan muuta. 

2 kommenttia:

 1. Jotenkin kuvottava ajatus pikkulapsesta pakkelia naamassa. Nuo lapsimissikisat yms ovat juttu, jota en käsitä.
  Eri asia, jos on kyseessä naamiaiset.
  Luin eilen, että lapsillekin puuhataan Suomessa fitness-kisoja, ei hyvää päivää, anna mun kaikki kestää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin samaisen otsikon, en lukenut juttua. Mut joo, kyl lasten täytyis saada olla lapsia eikä pikkuaikuisia. Aika on ajanut ohi meistä dinosauruxista eikä kaikki uusi - todellakaan - ole parempaa mielestäni.

   Poista

Voit jättää kommentin myös nimettömänä tai minkä tahansa nimimerkin takaa jos et halua nimeäsi julki. Älä ole mulkku on hyvä ohjenuora. Moderoin kommentit. Vastaan jokaiseen kommenttiin samalla mitalla ja ne ovat enemmän kuin tervetulleet. Rohkeesti vaan. You can comment behind any alias or nameless if you don´t want to use your Google account etc. Don´t be a dick is good advise to follow. I moderate my comments so no troll can spam me while I´m away from here. I´ll answer every comment the same way you commenting on me. If you behave, I´ll behave. If you wanna go crazy I can do that too. If you´re joking I try my best to be humorous as well. Photography I speak near fluent too. Go ahead and try me, I wont hurt you and there´s no pain envolved. I REALLY like your comments, Without an audience I wouldn´t do this. I´m not writting this to myself. Peace out!