torstai 12. toukokuuta 2022

Hiekka- ja aivo-myrsky

 Ei hyvää päivää taas. Huoltomies puhaltelee lehtipuhaltimella hiekoitushiekkoja. Tämä toiminta on kiellettyä ja laitoin palautetta huoltofirmalle kuvan kera. Pitäis järjen jo sanoa ettei moinen ole kosher. Lähes kaikki duunini ovat olleet melko fyysisiä ja ymmärrän konevoiman käytön. Tiettyyn pisteeseen. Tämä menee siitä ohi. Helvetin hölmöt, vitun diletantit. EI NÄIN!

75mm f4 1/200sec. ISO100

6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Viime keväänä niitä oli kax eli puolet parempi tämä kai sitten on. Laittoivat vastauxen että asia on nyt huomioitu. Saas ens kevänä nähdä.

   Poista
 2. ...cleaning up sand is going on here too.

  VastaaPoista
 3. Why is leaf blowing not ok?

  VastaaPoista

Voit jättää kommentin myös nimettömänä tai minkä tahansa nimimerkin takaa jos et halua nimeäsi julki. Älä ole mulkku on hyvä ohjenuora. Moderoin kommentit. Vastaan jokaiseen kommenttiin samalla mitalla ja ne ovat enemmän kuin tervetulleet. Rohkeesti vaan. You can comment behind any alias or nameless if you don´t want to use your Google account etc. Don´t be a dick is good advise to follow. I moderate my comments so no troll can spam me while I´m away from here. I´ll answer every comment the same way you commenting on me. If you behave, I´ll behave. If you wanna go crazy I can do that too. If you´re joking I try my best to be humorous as well. Photography I speak near fluent too. Go ahead and try me, I wont hurt you and there´s no pain envolved. I REALLY like your comments, Without an audience I wouldn´t do this. I´m not writting this to myself. Peace out!