maanantai 2. toukokuuta 2022

-57 Cadillac

Vappuna perinteisesti kesäautot pääsee tien päälle. Niin tänäkin vappuna, näin useita toinen toistaan upeampia vintage autoja. Vain tämän onnistuin paparazzaamaan koska oli laajakulmazoomi kiinni kamerassa. Tätäkin joutu rajaamaan huolella kun oli kärpäsenkakan kokoinen mobiili kuvassa. Mutta kyllä siitä nyt selvän saa.

35mm f2.8 1/2000sec. ISO100

13 kommenttia:

 1. Jyväskylässä meni kanssa komea letka näitä vanhoja letukoita ja vähän uudempiakin saabeja. Hienoja! Tosi hyvä kun porukat jaksaa rassata noita kuntoon.

  ps. Voitko palauttaa vanhan kommentointi boxin takaisin, please.

  VastaaPoista
 2. En tiedä tuliko Safarin kautta läpi, niin laitan täältä tuliketun kautta kans.

  Jyväskylässä meni kanssa komea letka näitä vanhoja letukoita ja vähän uudempiakin saabeja. Hienoja! Tosi hyvä kun porukat jaksaa rassata noita kuntoon.

  ps. Voitko palauttaa vanhan kommentointi boxin takaisin, please. Uudistus on hankala.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, izekin vintageautoja fanitan. Nykyisellä bensan hinnalla jää kyllä kruisailut ihan minimiin tänä suvena. Vappu & Juhannus & that´s it.

   Joo, tää uus on ihan susi verrattuna entiseen. Täytyy tutustua saako sen yleensä vaihdettua. Vanha viisaus pätee tähänkin, jossei o rikki ni älä korjaa sitä. Vai ollaanko myö vanhat kähmyt vaan muutosvastarintaisia. ;)

   Poista
 3. That's a nice house and an even nicer car, I'd like to take a ride in that.

  VastaaPoista
 4. It is now time for summer cars, but often they are just old wrecks. Not all are charming. 😄😄

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Most are well kept and have been worked on hundreds of hours. If not thousands of hours.

   But those Rat Rods are rust buckets on the outside but very well restored engine and such. What ever floats one´s boat.

   Poista
 5. Luulen, ettei vanhaa kommenttiboksia saa takaisin, tämä muutos on tullut kaikkiin blogger-blogeihin. Ärsyttävää.

  On nuo komeita autoja ja kamalia bensasyöppöjä. Aikanaan meilläoli Oldsmbile, sitten joku letukka ja mitä niitä nyt oli. Mukavia, mutta kalliita kilometrejä.

  VastaaPoista
 6. En ainakaan löytänyt asetuxista mitään siihen liittyvää.

  Ja luontokin kiittää kun näillä suhaa. :)

  VastaaPoista
 7. A classic beauty!

  VastaaPoista
 8. Nicely shown wonderful color

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. It´s a Batman(colored) vehicle. The Wings suites very well in this one. To the Bat-mobile Robin. :)

   Poista

Voit jättää kommentin myös nimettömänä tai minkä tahansa nimimerkin takaa jos et halua nimeäsi julki. Älä ole mulkku on hyvä ohjenuora. Moderoin kommentit. Vastaan jokaiseen kommenttiin samalla mitalla ja ne ovat enemmän kuin tervetulleet. Rohkeesti vaan. You can comment behind any alias or nameless if you don´t want to use your Google account etc. Don´t be a dick is good advise to follow. I moderate my comments so no troll can spam me while I´m away from here. I´ll answer every comment the same way you commenting on me. If you behave, I´ll behave. If you wanna go crazy I can do that too. If you´re joking I try my best to be humorous as well. Photography I speak near fluent too. Go ahead and try me, I wont hurt you and there´s no pain envolved. I REALLY like your comments, Without an audience I wouldn´t do this. I´m not writting this to myself. Peace out!