sunnuntai 23. tammikuuta 2022

168 tyhjää oluttölkkiä

 Sen verran edelläni ollut kaveri palautti lähikauppaan tänään. Tyypillistä. Itellä oli 10 tölkii, kiva venailla siinä. Ennätin ostoxetkin tehdä siinä välissä. Loppusaldo kaverilla oli 25,20€ eli juurikin otsikossa oleva määrä tölkkejä. Kuulemma kaverin puolesta palautteli. Niin aina.

9mm (51mm täyskennoisessa) f4.1 1/40sec. ISO800 (-0.7f)
Toinen harmin paikka; 9 pv. sitten vietin vartin aikaa samassa tilassa erään kanssa ja nyt hällä on korona. Itämisaika on käsittääkseni ohi eli ilmeisesti väistin luodin. Pikaiset paranemiset hälle. Kolmanteen rokotuxeen aika on 18.pv:n päästä. Kumpi kerkii ensin? Rokotus vai Omicron? Ei hyvältä näytä. 😷 Valo tunnelin päässä on kaukana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Voit jättää kommentin myös nimettömänä tai minkä tahansa nimimerkin takaa jos et halua nimeäsi julki. Älä ole mulkku on hyvä ohjenuora. Moderoin kommentit. Vastaan jokaiseen kommenttiin samalla mitalla ja ne ovat enemmän kuin tervetulleet. Rohkeesti vaan. You can comment behind any alias or nameless if you don´t want to use your Google account etc. Don´t be a dick is good advise to follow. I moderate my comments so no troll can spam me while I´m away from here. I´ll answer every comment the same way you commenting on me. If you behave, I´ll behave. If you wanna go crazy I can do that too. If you´re joking I try my best to be humorous as well. Photography I speak near fluent too. Go ahead and try me, I wont hurt you and there´s no pain envolved. I REALLY like your comments, Without an audience I wouldn´t do this. I´m not writting this to myself. Peace out!