lauantai 25. syyskuuta 2021

Melan kolinaa

Stand by me - John Lennon & Mut murhaa - Clifters


Tällästä tarjoon Saturday Classic:kiin tällä viikol.

Original vs. Cover. Jälleen kerran pidän coverista enämpi.
Paremmat lyriikat mielestäni, sopivan synkät.

Nauraen
Nauraen
Alle jään seppelten
Jos sä mua
Jos sä mua
Mua jeesaat
Vie mut maaliin
Mut murhaa


Lyriikoita mukaellen ja aihetta sivuutaakseni. Kesällä tapasin osastolla erään jonka itsemurha epäonnistui eli hän jäi eloon. Kertoi että vituttaa isosti olla ed. hengissä. Totesin että viel ei ollu sun aika. Aikoi korjata tilanteen kunhan pääsee pois osastolta. Mikä saa ihmisen tekemään moisen valinnan. Mikä voi olla niin kurjaa että on parempi kuolla. Lopullinen ratkaisu väliaikaisiin ongelmiin niiku tavataan sanoa. Hän on akateemisesti koulutettu, hyvässä asemassa ja perhettäkin on. Huumorintajuinenkin oli, monet hauskat läpät kanssaan kävin ja naurettiin välillä mahat kippurassa. Toivottavasti on muuttanut mielensä, ei voi muuta sanoa. 

Ehkä kuitenkin on parempi kuunnella John Lennonnia kuin Jaana Rinnettä. 


2 kommenttia:

 1. Tuon Stand by me:n levytti ekaksi Ben E. King 1960-luvun alussa.

  https://youtu.be/hwZNL7QVJjE

  Lennonin ja Beatlesien versio on myös tiukka, Clifterien biisit eivät ole koskaan iskeneet, en tykkää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos selvennyksestä. Monet biisit on coverin covereita eikä perässä meinaa pysyä. Cliftersin biisit on (muiden) hittibiisejä mutta pidän Rinteen sanoituksista paljon. Makuasioita sano koira.. :)

   Poista

Voit jättää kommentin myös nimettömänä tai minkä tahansa nimimerkin takaa jos et halua nimeäsi julki. Älä ole mulkku on hyvä ohjenuora. Moderoin kommentit. Vastaan jokaiseen kommenttiin samalla mitalla ja ne ovat enemmän kuin tervetulleet. Rohkeesti vaan. You can comment behind any alias or nameless if you don´t want to use your Google account etc. Don´t be a dick is good advise to follow. I moderate my comments so no troll can spam me while I´m away from here. I´ll answer every comment the same way you commenting on me. If you behave, I´ll behave. If you wanna go crazy I can do that too. If you´re joking I try my best to be humorous as well. Photography I speak near fluent too. Go ahead and try me, I wont hurt you and there´s no pain envolved. I REALLY like your comments, Without an audience I wouldn´t do this. I´m not writting this to myself. Peace out!