sunnuntai 26. syyskuuta 2021

Liipolan ulkoilureitti

Lähin kattoo uutta ja vanhaa Liipolan ulkoilureittiä. Ilma ei syksyxi voisi olla parempi. Aurinko paistaa ja ruskan värit loistaa. Ei yllättäen porukkaa oli liki ruuhkaxi asti. Uus reitti avattiin pe joten mielenkiintoa varmaan löytyy. Tämä pariskunta lueskeli karttaa että osaa suunnistaa uudella reitillä.
Kartta näkyilee näin.
Se melkein ruuhka.
Karsee älämölö, tunhansia kurkia lensi ylitse ja meteli oli sen mukainen. Sain kuvattua vain osan, näkyy just just jos klikkaat kuvaa isommaxi. Jostain ihmeen syystä ne lensi kohti pohjoista.
Vastavärit toimii. Värisokeille kai mustavalkoinen tämä.
4434 askelta, kevyt hiki. Kiva kun on tällänen kivenheiton päässä.

4 kommenttia:

 1. Maps are important in today's world as it gets bigger.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yeah. I can navigate with a map but have never used a navigator. Old school.

   Poista
 2. It was a great Sunday weather. 👍

  VastaaPoista

Voit jättää kommentin myös nimettömänä tai minkä tahansa nimimerkin takaa jos et halua nimeäsi julki. Älä ole mulkku on hyvä ohjenuora. Moderoin kommentit. Vastaan jokaiseen kommenttiin samalla mitalla ja ne ovat enemmän kuin tervetulleet. Rohkeesti vaan. You can comment behind any alias or nameless if you don´t want to use your Google account etc. Don´t be a dick is good advise to follow. I moderate my comments so no troll can spam me while I´m away from here. I´ll answer every comment the same way you commenting on me. If you behave, I´ll behave. If you wanna go crazy I can do that too. If you´re joking I try my best to be humorous as well. Photography I speak near fluent too. Go ahead and try me, I wont hurt you and there´s no pain envolved. I REALLY like your comments, Without an audience I wouldn´t do this. I´m not writting this to myself. Peace out!