tiistai 14. syyskuuta 2021

Kansainvälinen Metro(ton)poli


Kävin keskustassa hoitamassa pari asiaa. Matkalla paparastsasin nämä mamut. Suurin osa naisia, ehkä miehet ovat pyörittämässä rullakebabia, lounasaika kuitenkin. Lahti on näköjään kansainvälinen metropoli. No, on täällä lääniä, kyllä tänne sopii kaikenlaiset. Ikinä ei oo ollu minkäänlaisia ongelmia mamujen kanssa. Vaikee nähä että ois tulevaisuudessakaan.

Tämä musliminainen väisti kun lähestyin bussia. Näytin hänelle elekielellä että naiset ensin. Maassa maan tavalla. Ei ollu eka krt kun näin tapahtu, välillä joutuu useamman kerran elehtimään. Ovat ilmeisesti tottuneet toisenlaiseen meininkiin.

Minun silmään hän näyttää romanian romanilta, kerjäläiseltä. Ehjät, puhtaat vaatteet päällä ja älypuhelin. Kerjäläisten eliittiä? Ehkä hän kerjää saadakseen uudet etuhampaat, näyttäis tulevan tarpeen. Kiva kontrasti tuo kadun toisella puolella oleva Rolexin mainos.
Nike ja Champion, näyttää tavan teiniltä. Plus huivi.
Tämän mustan naisen "hiukset" pistivät silmään. 
Tämä aasialaismies on kans yks kerjäläinen. Eli työskentelee Punaiselle Ristille. 😀 
     
Tälläst tällä krt, ens krt någonting helt annat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Voit jättää kommentin myös nimettömänä tai minkä tahansa nimimerkin takaa jos et halua nimeäsi julki. Älä ole mulkku on hyvä ohjenuora. Moderoin kommentit. Vastaan jokaiseen kommenttiin samalla mitalla ja ne ovat enemmän kuin tervetulleet. Rohkeesti vaan. You can comment behind any alias or nameless if you don´t want to use your Google account etc. Don´t be a dick is good advise to follow. I moderate my comments so no troll can spam me while I´m away from here. I´ll answer every comment the same way you commenting on me. If you behave, I´ll behave. If you wanna go crazy I can do that too. If you´re joking I try my best to be humorous as well. Photography I speak near fluent too. Go ahead and try me, I wont hurt you and there´s no pain envolved. I REALLY like your comments, Without an audience I wouldn´t do this. I´m not writting this to myself. Peace out!