maanantai 6. syyskuuta 2021

Hiljasex vetää

Oon ollu kädetön ja sanaton viime aikoina. Normaalisti oon melkone poskisolisti ja jengi ympärillä nauraa. Mun kanssa, ei mulle. Nyt on iso shitti iskenyt ystävän tuulettimeen ja se vaivaa mieltäni. Niin haluis jeesaa mutku ei o mitään havaintoa miten se tulisi tehdä. Ei o sanoja ja kädetkin loppuu kesken. 
4mm (27mm täyskennoisessa) f2 1/218sec. ISO50
 Ilta-Lehdessä oli tänään otsikko; Tämä tila voi pilata elämän täysin - tunnista epävakaa persoonallisuushäiriö... Itse juttu oli maksumuurin takana mutta aihe itselle vähän liiankin tuttu eli mulle on joskus kyseinen persoonallisuushäiriö diagnosoitu. Postasin pitkän sepustuxen aiheesta täällä.

Lopux yx riimi mikä on soinut mielessä pari pv.

Ne sanat jotka sanomatta jäivät sanat joita ei kai ollutkaan
Sanat jotka pettävät kun niitä tarvitaan

Leevi and Leavings - Rin Tin Tin

4 kommenttia:

 1. Best wishes to you I like your interesting photo.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank you very much! I wish you the best too.

   Poista
 2. Speaking of personalities, we have aspergers/autism in my family, don't worry I don't what you're trying to get across.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. I´m have a bipolar disorder, unstable personality disorder and scored high on autism scale. Very unique compo that - at times - makes life very difficult. Without my meds I´d probably be raving lunatic so thank g 4 those loony-pills. ;)

   Poista

Voit jättää kommentin myös nimettömänä tai minkä tahansa nimimerkin takaa jos et halua nimeäsi julki. Älä ole mulkku on hyvä ohjenuora. Moderoin kommentit. Vastaan jokaiseen kommenttiin samalla mitalla ja ne ovat enemmän kuin tervetulleet. Rohkeesti vaan. You can comment behind any alias or nameless if you don´t want to use your Google account etc. Don´t be a dick is good advise to follow. I moderate my comments so no troll can spam me while I´m away from here. I´ll answer every comment the same way you commenting on me. If you behave, I´ll behave. If you wanna go crazy I can do that too. If you´re joking I try my best to be humorous as well. Photography I speak near fluent too. Go ahead and try me, I wont hurt you and there´s no pain envolved. I REALLY like your comments, Without an audience I wouldn´t do this. I´m not writting this to myself. Peace out!