tiistai 27. heinäkuuta 2021

Vanha kansa vs. Nuori kansa

 Niin metsä vastaa kuin sinne huudetaan. -vanha kansansanonta- Vanha kansa käytti sanontoja jotka elävät ed. vaikka heitä ei enää ole olemassa. Mitähän tää vois tarkottaa? Suhteuta käytöxesi vastapelurin tasolle? Eli; hulluille puhutaan hulluja, fixulle järkeviä, Meikäläisille Liipola-läppää jne. Eli jos meet naama norsunvitulla tilanteeseen voit olla melko varma että vastaanotto on aika nihkeä. Sen sijaan josson hyvä boogie puntissa niin vastaanotto on ihan erilainen. Pitäs olla selvää kauraa (sober oat) kaikille. Mutku ei ole. Tyhmyys on vaikea vaiva parantaa jos tiedät mitä tarkoitan. 

Joku - ilmeisesti - ei pidä sukupuolineutraaleista liikennemerkeistä. Ja on tähän haisevan vastalauseensa julki tuonut. Hivenen juvinaali puoleni pitää tätä ihan hauskana vaikka aikuisena pitäis kai pahexua moista käytöstä. Lapsuuden ystävä oli samaa mieltä. Lapsellisen hauskaa. 😂 Nuorellakin kansalla on sanansa sanottavana.

2 kommenttia:

  1. Seems like something the person responsible should put on their own property really, kinda silly.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. I find this juvenile behavior kinda funny. You know; I never grew up myself. I´m basicly 51 years old teenager. :)

      Poista

Voit jättää kommentin myös nimettömänä tai minkä tahansa nimimerkin takaa jos et halua nimeäsi julki. Älä ole mulkku on hyvä ohjenuora. Moderoin kommentit. Vastaan jokaiseen kommenttiin samalla mitalla ja ne ovat enemmän kuin tervetulleet. Rohkeesti vaan. You can comment behind any alias or nameless if you don´t want to use your Google account etc. Don´t be a dick is good advise to follow. I moderate my comments so no troll can spam me while I´m away from here. I´ll answer every comment the same way you commenting on me. If you behave, I´ll behave. If you wanna go crazy I can do that too. If you´re joking I try my best to be humorous as well. Photography I speak near fluent too. Go ahead and try me, I wont hurt you and there´s no pain envolved. I REALLY like your comments, Without an audience I wouldn´t do this. I´m not writting this to myself. Peace out!