torstai 15. heinäkuuta 2021

Hillusinaatio

 Eli kamaa kaakeliin kahtasataa. Jos oot ikinä miettinyt mitä digipokkari pitää sisällään, tässä vastaus. Olin hamassa menneisyydessä metsuri. Kamera taskussa jos jotai kuvaamisen arvoista tulisi vastaan. No se hyyty pakkaseen eikä suostunut enää pelittämään. Voi vitun ien ja pox seinään. Todellinen räjäytyskuva tämä. 

Toisen kerran jouduin - yllättäen ja pyytämättä - keskelle atomisotaa jonka alkamiselle ei ollut mitään (järkevää) syytä. Lopuxi huusin suoraa huutoa vartin ja sen päälle paiskasin kameran seinään. Ei ollu halpa hermoromahdus, puolaimmattilaiskamera kyseessä. No kiistakumppanini osti mulle uuden kameran kun tajusi - myöhemmin selvinpäin ollessaan - olleensa todella väärässä. Hän oli mestari katkaisemaan mun pitkän pinnan kun tarpeexi kaiveli mieleni pimeää puolta. Onnex en o sittemmin törmännyt vastaavaan, oli lopulta viedä multa hengen psyykkisillä peleillään. Vitun narsistinen kusipää. Tulen aina vihaamaan häntä ja jos hän kuolee ennen mua käyn kusemassa haudalleen. Ja jos tilaisuus tulee kusen välittömästi hänen muroihinsa ilomielin koska tahansa. Viha on kauhea taakka kantaa, varsinkin kun puhutaan yli vuosikymmenestä eikä vain vuosista. Minäkö pitkävihainen, pois se minusta. Alle kourallinen ihmisiä on joskus pettänyt luottamukseni pahan kerran. Toivon ettei kukaan heistä ikinä kävele vastaan. Heidän takia, en itseni. Olen jo ohittanut pisteen jossa paskat nakkaan mistään. Kannattaako hullua suututtaa tai ylipäätään ketään. Mixei kaikki voi vain olla sulassa sovussa. Ja tehdä mukavia asioita joista pitää. Ihminen on ylivoimaisesti typerin elollinen tällä pallolla. Maailma ois hyvä paikka ilman ihmisiä.  Toivon että meitä muutama vuosituhat edellä olevat älylliset olennot tulis ja kuolemansäteellä (EMP, electro magnetig puls) paiskais meidät takas kivikauteen. Muut universumin elolliset olennot saisivat muutaman miljoona vuotta hengähtää rauhassa. Ennen kuin taas joku ihmisapinalaji pääsee valtaan ja rakentaa avaruusaluksia ja aseistaa ne atomeilla. Koska ihminen oppii. Ei ikinä. p.s. Oonko oikeesti näin hullu vai onko vähän lirvahtanut värikynää sekaan. Kun maalaa - tarpeexi isolla - pensselillä niin menee helpommin jakeluun. Ei kai tällästä pysty feikkaamaan. Eihän? Psykiatrit ja hoitsut sen - ehkä - huomais aika nopeesti. Entä jos sittenkin? Fixu tietää muttei kerro, hullu kertois muttei tiedä. 😉 Michael Monroen sanoin; I´m not fakin´ it. Foolin' myself that I'm makin' it. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Voit jättää kommentin myös nimettömänä tai minkä tahansa nimimerkin takaa jos et halua nimeäsi julki. Älä ole mulkku on hyvä ohjenuora. Moderoin kommentit. Vastaan jokaiseen kommenttiin samalla mitalla ja ne ovat enemmän kuin tervetulleet. Rohkeesti vaan. You can comment behind any alias or nameless if you don´t want to use your Google account etc. Don´t be a dick is good advise to follow. I moderate my comments so no troll can spam me while I´m away from here. I´ll answer every comment the same way you commenting on me. If you behave, I´ll behave. If you wanna go crazy I can do that too. If you´re joking I try my best to be humorous as well. Photography I speak near fluent too. Go ahead and try me, I wont hurt you and there´s no pain envolved. I REALLY like your comments, Without an audience I wouldn´t do this. I´m not writting this to myself. Peace out!